Sesongens Siste…. – Aker

Sesongens Siste….

Søndag 30.04 ble Aker Topphåndballs siste kamp for sesongen spilt. Kampen endte med 22-37 seier over BSK på bortebane. Med unntak av målvaktene meldte alle seg på scoringslisten, Sofie, Jenny og Stella ble toppscorere med 6 mål hver. Selv om jentene allerede var klar over at de hadde vunnet 2. divisjon ble dette likevel en spesiell kamp. Joakim Tvilde som har trent Aker-rekruttene i en årrekke takker for seg. Heldigvis for Aker blir Joakim å finne i Sportslig Utvalg, så han blir med klubben videre. Takk for en fantastisk innsats!!

Siste kamp var det også for Emilie Nygård Hellebust. Emilie skal til Danmark for å studere, og fortsetter med håndballen. Vi håper å se henne i Akerdrakt igjen! Lykke til Emilie!!

Etter kampen fikk jentene utdelt gullmedaljene. Flere jenter mangler på bildet; Mia Scholtz, Bettina Ranvik, Elisa Mulaj, Selma Senga, Melisa Mulaj, Eline Håland og Isabel Korsrud.

Nå er det velfortjent håndballfri et par uker før jentene starter med oppkjøring.