Spennende Høyrekant Signert! – Aker

Spennende Høyrekant Signert!

Linnea Hareton kommer til Aker fra Fjellhammer der hun har vært fast innslag på kanten. Linnea har også vært å finne på LK04 og var med til Youth Olympic Festival sommeren 2022. Velkommen til Aker Linnea!

Om hvorfor Linnea har valgt Aker sier hun: «Etter mange fine år i Fjellhammer virket Aker som et riktig neste steg. Inntrykket av trenerteamet var veldig bra og vi hadde veldig likt syn på hvordan jeg kan utvikle meg videre som spiller og også hvordan jeg kan bidra inn i laget med mine styrker. I tillegg syns jeg det er et veldig spennende opplegg i Aker med en ung spillergruppe i Rema 1000, men også at klubben satser hardt på NM 20 og Lerøy. Klubbens profil er også god med en målsetning om å være blant landets beste utviklingsarenaer for jenter.»

«Jeg opplever at det har vært en veldig positiv og konstruktiv dialog fra første møte med både trenerteam og administrasjon. Kubben har vært veldig tydelig på hvordan de ser på meg som spiller, og ønsker å utvikle meg videre.» Linneas målsetningene for kommende sesong er å raskest mulig bli en del av et spennende Akerlag og bidra med sine styrker til det beste for laget. Samtidlig ønsker hun å utvikle seg både taktisk og ferdighetsmessig. Det er heller ikke til å legge skjul på at det frister med ytterligere spill på landslaget.

Linnea fortsetter: «Jeg har hørt mye bra om Aker som klubb gjennom spillere som både er og har vært i klubben tidligere. Har blant annet spilt mye mot Jenny Husaas og rekruttjentene opp igjennom, i tillegg til at vi har vært på en del regionale og nasjonale samlinger sammen. Ifjor sommer spilte jeg også Eyof for lk05 sammen med Jenny.»

Om signeringren kommenterer hovedtrener Lars Abelsen «Linnea er veldig spennende spiller født i 2005, med mange kvaliteter vi gleder oss til å jobbe med. Vi ønsker å spisse enda litt mer på fartsegenskapene, og de tekniske ferdighetene som skal til for å løse rollen som høyrekant i eliteserien. Der vil hun danne par med Oda Mørk.»