Vi trenger flere frivillige! – Aker

Vi trenger flere frivillige!

Aker Topphåndball ønsker seg flere frivillige!! Uten frivillige stopper Norge – i alle fall alt som er gøy! Uten frivillige ville ikke jentene i Aker hatt et godt nok spilltilbud, og det hadde blitt vanskelig å gjennomføre kamper. Vi har en fantastisk gjeng med frivillige som stiller opp for jentene – men vi trenger flere!

Det er spesielt under kamper og arrangementer vi trenger frivillige. Vi har frivillige på kjøkken/i kiosk, ved inngangen og som vakter på tribunen, og visste du at selv for elitekamper så er det stor grad av frivillighet i produksjonene for TV? Kanskje er du et speakertalent – eller er god til å skrive? Drømmer du om å være maskot – eller er du rett og slett glad i mennesker og liker å være der det skjer? Og skulle du være av den mer introverte typen så har vi jobb til deg også!!

Om du har lyst til å komme tettere på håndball på toppnivå er Aker et godt alternativ for deg. Vi kan tilby gratis inngang til alle arrangementer og kamper, et spennende miljø og en fantastisk gjeng spillere og støtteapparat. Ingen innsats er for liten!!

Om dette er noe for deg, ta kontakt med daglig leder Frikk Juell på mobil 450 20 899  eller epost FrikkFJ@akerth.onmicrosoft.com

Dersom nødvendig vil opplæring bli gitt.