Årsmøtet er avholdt – Aker

Årsmøtet er avholdt

Mandag 27. mars ble det avholdt årsmøte i Aker Topphåndball. I 3 etg i Ullern Flerbrukshall samlet spillere, støttespiller og styret seg. I tillegg til årsberetning og regnskap ble viktige saker for klubben diskutert. Det jobbes godt på mange områder, men noe av det som virkelig vil påvirke hverdagen til spillere og alle andre involvert i klubben er avklaring rundt hall. Målet er å få en hall på Oslo vest som møter kravene til spill i toppserien. Når et slikt vedtak ligger på bordet, kan vi også søke om dispensasjon til å spille i Ullern. Det er tre prosjekter i Ullern bydel som kan føre til hall – de følges opp tett.

Sportslig sett har vi ingen grunn til å henge med hodet. Elitelaget er fortsatt i Rema 1000-serien! Freja Christensen står som nr 10 på toppscorerlisten i eliteserien! Jentene tok sølv i NM20 – i sin tredje strake finale! Rekruttene har spilt 55 kamper i år – kun 5 av disse har de tapt! Dessverre var to av disse i Lerøy, og det ble derfor tredjeplass i puljen og ikke sluttspill i Lerøy. Jentene hadde størst målforskjell i sin gruppe (181 – 142) , og hadde 3 spillere blant de 11 mest scorende i puljen – Sofie Lae (39), Selin Kamburce (30) og Jenny Bing Husaas (27). Aker Topphåndball 2 har vunnet puljen i 3 divisjon, og med 4 kamper igjen har de også vunnet 2. divisjon. Dette står det respekt av – Gratulerer til både Elite og Rekrutt!!

Den største nyheten denne sesongen har vært ansettelsen av Frikk Juell som daglig leder. Det hadde ikke vært mulig å oppnå de sportslige resultatene uten hans engasjement. Øverst på hans agenda står å legge til rette for en best mulig hverdag for spillerne i klubben. Frikk tar også over som leder av sportslig utvalg. Vi har bare begynt å se resultatet av Frikks innsats, dette blir veldig spennende fremover.

På de fleste årsmøter er det noen som skal takkes av, denne gangen er det flere trofaste støttespillere som av forskjellige grunner takker for seg – det er store sko å fylle. Anita Myskja har holdt i dugnad og utstyr, Anne Katrine Nordvang har tatt med seg «hele familien» og holdt i arrangementer, Sondre Sjølie Larsen har loset oss trygt gjennom økonomien. Og sist, men ikke minst – Sportslig leder Arve Moe går ut av sin rolle. Arve er en av initiativtakerne til Aker Topphåndball og vært med hele veien med ulike roller. Han har et fantastisk engasjement for håndball og spillerne – alltid tilgjengelig for de som trenger det. Som en liten takk for det han har betydd for klubben ble Arve utropt til klubbens første æresmedlem!! Stor takk til alle som har brukt mye av sin fritid på Aker Topphåndball – vi håper vi fortsatt ser dere i hallen!!