Tusen Tusen Takk!! – Aker
Marielle, Ida og Julie takkes av

Tusen Tusen Takk!!

I dag var det sesongens siste hjemmekamp for Aker. Den ble spilt i Ullern Flerbrukshall – men til tross for «ekte hjemmebane» dro Sola hjem med 2 poeng og et resultat vi ikke er stolte av. Sola vant med 18 mål (21-39). Det som likevel gjorde dagen spesiell var at Aker takket av 3 spillere som har betydd mye for klubben.

Marielle Daae Nordvang går til Ravens neste sesong. Marielle har spilt i Aker i 6 sesonger – og etterlater seg dype spor. Som kaptein har hun tatt og fått stort ansvar og vært en meget god lederfigur. Marielle har også hatt stor suksess med Aker Topphåndballs håndballskole. Vi kommer til å savne Marielle – men ønsker henne all videre suksess i Ravens! Vi sees i hallen!

Julie Sofie Granum gir seg også etter denne sesongen. Julie har slitt med skader og har tilbragt mer tid med rehabilitering enn på håndballbanen de siste årene. Julie har en imponerende merittliste fra håndballen (sølv i EM, gull i NM junior, 2 gull og 1 bronse i Lerøyserien), men nå har tiden kommet for å gi kroppen tid og ro til å leges helt. Lykke til videre Julie!

Ida Nilsen Solberg har også bidratt godt i Aker, og var med da Aker vant NM20 i 2019. Det er alltid vemodig når en spiller takkes av, men vi ønsker Ida alt godt og lykke til fremover!