Gratulerer til Rekruttjentene!! – Aker

Gratulerer til Rekruttjentene!!

Aker Topphåndball 2 – eller rekruttjentene – spiller i 2. divisjon og for Ullern i 3. divisjon. I dag gikk siste kamp i 3. divisjon, mens 2. divisjon fortatt har noen kamper igjen. Slik tabellen ser ut nå så har ikke rekruttene bare vunnet sin avdeling i 3. divisjon, de troner også øverst i 2. divisjon! Selv med 4 kamper igjen så har jentene vunnet 2. divisjon, de har 33 poeng mens Kjelsås på andre har 25 (og to tap mot Aker). Målforskjellen er henholdsvis 574 – 449 (125) og 513 – 472 (41).

Dagens kamper ble en fest! I 2. divisjonskampen borte i Lihallen endte det med seier 29-39 mot NIT-HAK. Selin Kamburce ble Akers beste, hun stod for 6 spillermål. Elisa Mulaj satt 8, Jenny Husaas og Una Straith står med 5, Sofie Lae med 3 spillermål og 2 straffe, Melisa Mulaj med 4, Selma Senga 3, Stella Waagan Kruse 2 og Bettina Ranvik med 1.

I Helsethallen gikk det også strålende, her vant Ullern/Aker 18 – 41 mot hjemmelaget Vestre Bærum LIL. Bortsett fra Mille Simensen i mål så meldte alle seg på scoringslisten! Eline Håland, Emma Bauknight, Karoline Borg og Anna Ludvigsen stod alle for 5 spillermål. Anna la på 2 mål på straffe og ble Ullerns mestscorende. Ella Leyland og Emilie Hellebust sørget for 4 spillermål hver, Ella satt også en straffe, Emilie Bergvik og Matea Seculic 3 hver, Isabel Korsrud og Katinka Haltvik 2 hver.

Ekstra gledelig er det å ha spillere tilbake på banen – Bettina Ranvik spilte sin andre kamp etter skade, men Emilie Bergvik endelig fikk spille sin første kamp denne sesongen etter kneskade! Vi har savnet dem!

Det blir kjempespennende å følge denne gjengen fremover! Gratulerer jenter!!