For en triller!!! – Aker

For en triller!!!

(Aker -Storhamar 28-29) Etter en skikkelig triller av en kamp var det dessverre Storhamar som fikk med seg to poeng hjem.

Det var gjestene som starte best, etter 7,5 minutter ledet  Storhamar med 5-2, men så våknet Akerjentene! Ved 23 minutter ledet Aker 11-9, men går likevel til pause med 13-13.

I andreomgang lå Storhamar foran med 22-18 etter 11 minutter – og igjen kommer Aker tilbake. Etter 20 minutter var stillingen 23-23. Spenningen holdt seg helt til slutt, ved 29 minutter stor det 27-28…. Storhamar scorer, på 29:35, fomler med ballen for å bruke tid – får rødt kort og straffe – og den setter Akers Mari Myrland på 29:53 – og stillingen blir 28-29.

Maren Austmo Pedersen blir meget velfortjent banens best for Aker med 14 redninger og 2 syvmeter redninger. Men det er mange av jentene som skal ha ros for godt spill i denne kampen, Maria Keiserås Haugen står for 5 spillermål og bli Akers toppscorer. Mari Myrland noterer seg for 7 assist, Julie Sofie Granum og Marielle Daae Nordvang for 5 hver. Og rekruttene Sofie Donna Aasland Lae og Seline Kamburce står for henholdsvis 2 og 1 mål i kampen mot tabellens toer.

Det var kjempestemning i en fullsatt Ullern Flerbrukshall, og Aker fikk virkelig kjenne på hvordan det er å spille på hjemmebane. Kampen ble flyttet til Ullern pga utfordringer med gulvet i Nadderud. Det gjør mye for både spillere og publikum å ha hallen i nærheten, det er sånn vi vil ha det!!