Aker og Ullern satser sammen mot Bring 23/24 – Aker

Aker og Ullern satser sammen mot Bring 23/24

AKER og samarbeidsklubben ULLERN satser hard og etablerer et lag som virkelig kan «kaste fra seg» i Bring-serien neste sesong.

I Ullern ser de at det trengs en satsing for de spillerne som virkelig vil, men hos Ullern står bredde i fokus. Aker er et satsingslag som verdsetter lokal rekruttering og som allerede har markert seg i Lerøy og NM20. Bring er første satsingmulighet for yngre spillere – da er det godt å ha eldre spillere som rollemodeller. Sammen vil Aker og Ullern trekke på de beste i begge klubber og laget et godt tilbud til de jentene som virkelig vil!

Vil du vite mer? Ta kontakt med Hovedtrener Henrique 413 06 980, Daglig leder Aker 450 20 899 eller Daglig leder Ullern 950 32 330.