Akerjenter på LK04! – Aker
LK04

Akerjenter på LK04!

Norges Håndballforbund kalte inn 18 spillere til treningssamling i Skien 27. februar til 5. mars – blant dem 2 Akerjenter. Til sommeren er det junior EM som venter for LK04 – spillerne født 2004/05. I fjor sommer endte laget som nummer ni i U-VM.

Selin Kamburce og Jenny Bing Husaas er strålende fornøyd med samlingen:

«Jeg syns det å komme tilbake på samling har vært veldig gøy! Mye bra treninger, lærerikt og ikke minst sosialt. Vi har hatt 2-timers håndballøkt nesten hver dag og fått inn tre fysiske økter! Fokuset denne samlingen har vært forsvar og sik rolle der. Torsdagen hadde vi en sparreøkt mot Gjerpen 1.div hvor vi fikk øvd inn forsvar men også angrep!»

«Vi har kost oss masse på samling! Samlingen har bestått av 8 håndball treninger hvor vi har hatt mye fokus på forsvar og de forskjellige rollene man har. Vi har også hatt 3 fysiske treninger, med mye variasjon som har vært kjempegøy»