Gratulerer med sølv!! – Aker

Gratulerer med sølv!!

Final8 i Arendal AMfi; lørdag 25. 02 var det klart for NM20 finalene. Aker Topphåndball mot Larvik Håndballklubb. Akerjentene kjempet i første omgang, og lagene fulgte hverandre tett. Stillingen ble 16-17 Larvik til pause etter at Minken Maltau hadde sin andre strafferedning i omgangens siste sekund. Men i andre omgang stemte ingenting. Jentene kom ikke inn i kampen, forsvaret satt ikke, og det ble stadig flere personlige feil og lite uttelling på skuddene. Da blir det for enkelt for REMA 1000-ligaens nr 2 på toppscorerlisten, Larvikspilleren stod for 11 mål. Det stod ikke på viljen, men det var dessverre ingen god dag for Aker og jentene fikk ikke vist hva de er gode for. Men det ble sølv! La oss ikke glemme den kjempeinnsatsen jentene har gjort for å komme til finalen.

Dette var kaptein Mari Myrlands siste NM20 mulighet, takk for kjempeinnsats!!Hun ble også kåret til Akers beste spiller med 6 mål. Vi følge Mari videre i Eliteserien – og gleder oss til å se de andre jentene i NM neste år!.

Akers NM20 tropp: 4 Lea Tidemann Stenvik, 5 Oda Caroline Mørk, 9 Mari Myrland, 10 Selin Kamburce, 12 Tora Tande Elton, 26 Sofie Donna Aasland Lae, 27 Matea Sekulic, 29 Eline Kiste Håland, 31 Bettina Ranvik, 33 Mille Østreng Simensen, 34 Minken Maltau, 35 Emma Sekulic, 36 Emilie Nygård Hellebust, 37 Jenny Bing Husaas, 37 Selma Skovseth Senga, 38 Stella Waagan Kruse, 42 Una Straith, 44 Nora Blakstad, 48 Elisa Mulaj, 49 Melisa Mulaj,

Støtteapparat: Anders Røe, Atle Stenvik, Henrique Lobo, Joakim Tvilde, Maren Austmo Pedersen