Sofie tar steget fra rekrutt til Elite! – Aker

Sofie tar steget fra rekrutt til Elite!

Sofie Donna Aasland Lae er nok en rekrutt det blir spennende å følge fremover. Dette er Sofies andre sesong i Aker Rekrutt, og hun har allerede en periode med hospitering hos Elite bak seg. Denne jenta er ikke «skvetten», i sin første Elitekamp scoret hun etter noen minutter på banen. For tiden er Sofie opptatt med forberedelser til Lerøy og sin andre NM20 finale. Sofie har valgt å satse i Aker videre og har signert kontrakt for 2 år, noe klubben er svært glade for! Sofie har bakgrunn fra Njård og Oppsal, og hun går i 3. klasse på Wang – toppidrett selvfølgelig!

Dette er Sofies egen kommentar til signeringen: «Jeg valgte å signere med Aker først og fremst fordi jeg trives veldig godt i klubben. Jentene er kjempe hyggelige, det er bra nivå og utviklingsfokus på treningene og jeg synes trenerne er flinke til å følge opp!»