Så nære!!! – Aker

Så nære!!!

Men bare nesten…. I en fullsatt Ullern Flerbrukshall møtte Aker Topphåndball Fana i går kveld. Lagene følger hverandre tett og til pause står det 12 – 11 til Aker. Begge lag sliter med å score mål og 19:16 inn i 2 omgang setter Mia Syverud inn 20-19, det ble Akers siste mål for kvelden og ledelsen glipper åtte minutter før slutt. Kampen mot Fanaender med tap 20-24.

Maren Austmo Pedersen står som en helt i målet til Aker og blir fullt fortjent kåret til lagets beste spiller. Det gjorde også Fanas målvakt Olivia Lykke Nygaard. Freja Christensen blir Akers toppscorer med 3 spillermål og 2 straffer, like bak kommer Marie Loka Øydna med 4 spillermål og Henriette Jarnang med 3.

Aker takker publikum og frivillige for nok en morsom kamp i Ullern Flerbrukshall! Vi trives skikkelig godt på vår «ekte» hjemmebane!