Jenny har signert med Aker! – Aker

Jenny har signert med Aker!

Jenny Bing Husaas – merk deg navnet! Dette er en spiller det blir spennende å følge fremover, sammen med Akerjentene gjør hun en strålende innsats i NM20, Lerøy og 2. divisjon. Jenny startet sin håndballreise i BMIL (nå Monolitten) før hun sammen med laget valgte å gå til Ullern. Derfra var det naturlig å gå til Aker Rekrutt og nå har hun altså valgt å bli værende i Aker – og det er vi veldig godt fornøyd med.

Jenny går på NTG, og om signeringen sier hun: «For meg var det et naturlig valg å bli i Aker. Jeg trives veldig godt i Aker og ser på det som en god mulighet til å utvikle meg videre som håndballspiller. Gjennom hospitering dette året har jeg fått et veldig godt inntrykk av spillere og trenerer i Aker Elite. Gleder meg til videre spill i Aker.»