Final 8 – Akerjentene til NM20 finale! – Aker

Final 8 – Akerjentene til NM20 finale!

Gratulerer jenter med en fantastisk innsats!! Nok en gang får J20 til finalen i NM!

Bakre rekke fra venstre: Mille Østreng Simensen, Oda Caroline Mørk, Nora Zorgati, Matea Sekulic, Nora Blakstad, Sofie Donna Aasland Lae, Emilie Nygård Hellebust, Tora Charlotte Tande-Elton, Mari Myrland. Første rekke: Jenny Bing Husaas, Una Edholm Straith, Lea Tidemann Stenvik, Stella Waagan Kruse, Selin Kamburce, Selma Skovseth Senga

Fra final8.no: «Aker Topphåndballs J20-lag sikret seg tirsdag kveld finaleplass og Final8-billetter etter en fin seier borte mot Fredrikstad.Dermed er Aker klare for J20-finalen i NM som spilles under Final8-helga i februar. Det var derimot hjemmelaget fra plankebyen som åpnet best og gikk til pause med ledelse 12-11. En forrykende andreomgang sørget for at Jenny Bing Husaas (toppscorer med fem mål) og Aker vant tirsdagens semifinale med 24-18.»