Viktig hjemmeseier mot Tertnes! – Aker

Viktig hjemmeseier mot Tertnes!

Etter den vellykkede håndballfesten, men forventede tapet mot Vipers sist søndag, var det på tide å dra på poengjakt mot Tertnes. En motstander med stor fortid i norsk håndballhistorie, men også et lag det er mulig å ta poeng fra. Hverken Tertnes eller Aker har fått den beste sesongstarten med sine 11. og 12. plasser på tabellen før dagens kamp. Men tabellen er jevn, og i dagens pott lå det en mulighet til å klatre flere plasser.

Det var en tent Akergjeng som entret banen i første omgang. Planen var klar, det skulle jobbes i forsvar!  Det hadde nok Tertnes også planlagt, for de første 7 minuttene stod det ikke mer enn 2-2 på tavla. Men herfra løsnet det noe hos hjemmelaget, eller rettere sagt, målvakt Maren Austmo Pederesen stengte butikken! På over 13(!) minutter klarte ikke Tertnes å sette en eneste ball bak supermålvakten, noe som resulterte i en 10-2 ledelse! Etter noen gode sjakktrekk fra Tertnesbenken, klarte gjestene fra Bergen å hente seg inn i kampen igjen, med stillingen 13-9 til pause.

Andre omgangen fortsatte med solide forsvarsspill fra begge lag. Tertnes varierte i forskjellige offensive varianter, mens hjemmelaget stod tro til sitt velkjente og intensive 6:0. Til tross for at differansen aldri ble mindre enn tre mål, føltes det på ingen måte som at kampen var avgjort før det siste minuttet. Altså, underholdende håndball for dagens publikum!

Underholdende håndball skal vi også levere på onsdag, når Champions League laget Storhamar, gjester storstua Nadderud Arena! Da er det kvartfinale i NM og en billett til final8 i potten!