For en fest det ble!! – Aker

For en fest det ble!!

Søndag tok Aker Topphåndball imot Vipers i Nadderud Arena – og for en fest det ble!

Det ble skikkelig trøkk med god håndball og Skikkelig stemning! Som forventet ble verdens beste håndballag en tøff motstander. Det endte med 26-38 (12-19 til pause). Marielle Daae Nordvang ble kåret til banens beste etter stålende innsats og 6 mål. Freja Christensen og Ine Grimsrud fulgte like etter med 5 mål hver. For alle som var i hallen, og spesielt for Aker-jentene, ble dette en spesiell kveld. Et fantastisk publikum heiet jentene frem, de fikk virkelig føle hvordan det kan være å spille håndball på toppnivå når man har mulighet til å lage en skikkelig ramme rundt arrangementet. Vi må bare takke for lånet av Nadderud Arena og tusen takk til alle dere 1300 som ble med og skapte denne fantastiske kvelden. Heldigvis trenger vi ikke vente lenge før neste kamp – For allerede til helgen braker det løs på nytt. 

Aker Topphåndball inviterer til to viktige kamper:

Aker topphåndball tar imot tabellnabo Tertnes i kampen om 2 viktige poeng. Kampen spilles søndag 4.desember kl.18:00 i Oppsal arena. 

Og allerede onsdag 7.desember blir det kvartfinale i NM mellom Aker Topphåndball og Storhamar. Kampen spilles kl.18:30 i Nadderud arena. 

Billetter: 

Alle barn under 18 og studenter kommer gratis inn. Voksenbilletter koster kun kr.100,- pr billett. 

Last ned Appen vår som heter «Aker topphåndball» og kjøp / hent det antallet billetter du ønsker (ingen antallsbergrensning).