Sterk borteseier mot Ravens! – Aker

Sterk borteseier mot Ravens!

Det var ventet en tøff kamp da våre Oslojenter tok turen til Lillestrøm og Skedsmohallen. Ravnene fra Romerike åpnet sesongen sterkt med 10-målsseier over Fana før det ble tap mot storfavoritt Vipers Kristiansand. Våre egne jenter stod på sin side uten poeng på sine to første seriekamper mot henholdsvis Molde og Larvik. Det var derfor ingen overraskelse at oddsen var i favør hjemmelagsseier. Men våre jenter trives godt med å være «underdogs» og holdt ingenting tilbake da startsingalet lød.

Begge lag åpnet kampen offensivt med god håndball og tøffe dueller, men det var hjemmelaget som først fikk en liten ledelse. Etter 11 minutter stod det 5-3 på tavla. Det var dog ikke store justeringene som måtte til for Akerjentene som snudde stillingen til 5-8, mye takket være et solid forsvars- og målvaktspill. Til pause byttet lagene på å score, men i et godt driv kunne jentene fra Oslo glede seg over 12-17 ledelse til pause.

Etter pausen økte Marielle Nordvang og Maria Haugen ledelsen til 12-20 før Ravens fikk satt sitt første. Til tross for hjemmelagets 10 mål de siste 10 minuttene  ble det aldri den store spenningen i andre omgang. Med et tøft ankomstspill, tålmodige angrep og ikke minst en fantastisk entusiastisk heiagjeng på benken endte det med en smått utrolig 29-38 seier – og lagets første to poeng i Rema 1000-ligaen 22/23!

Freja Christensen strålte på venstrekanten med hele 12 mål (8 spillermål) og linjespiller Maria Keiserås Haugen ble kåret til lagets beste spiller.

Vi gleder oss allerede til neste kamp! «Hjemme» i Oppsal Arena søndag 25/9 mot nyopprykkede Volda. Vi trenger definitivt din støtte på tribunen!

Fakta fra kampen:

Kampen i sin helhet ser du på TV2 play. Husk å benytte deg av tilbudet «Håndballpakka», tre måneder til prisen av en!