Tungt tap mot Larvik – Aker

Tungt tap mot Larvik

Det var ventet en tøff kamp da hardtsatsende Larvik gjestet Oppsal Arena. Begge lag kom fra tap mot henholdsvis Vipers og Molde, og var klare for å vise hva de var gode for. Kampen startet jevnt og hjemmelaget hang godt med gjestene til tross for mange gode redninger av Larviks målvakt. Blant annet Marie Loka og Ine Grimsrud imponerte med harde satsinger og solide skudd bak fra banen. På stillingen 10-11 fikk derimot Larvik gode arbeidsvilkår med flere tekniske feil fra hjemmelaget. Til pause stod det 16-12. Andre omgang åpnet med et aggressivt Akerlag som raskt reduserte ledelsen til 17-15. Dessverre kom hjemmelaget aldri nærmere enn dette. Rutinerte Heidi Løke og Amanda Kurtovic gjorde det vanskelig for Akerforsvaret som slet med å finne hverandre. Fremover var det på den andre siden mye positivt å ta med seg. Marielle Nordvang (BB) var nok en gang rå i duellspillet og imponerte med utallige assisst. Imponerende var også linjespiller Maria Haugen med seks mål på sju skudd samt kantspillerne Freja Christensen og Henriette Jarnang som viste seg svært sikre, selv fra små vinkler. Som vanlig er det liten tid til å henge med hodet. Allerede tirsdag skal juniorene til Skaun for NM20, før det onsdag skal spilles tredje runde av NM mot Haslum. Ikke minst venter det ny kamp i Rema 1000-ligaen søndag borte mot Romerike Ravens. Fakta om kampen: https://www.handball.no/system/kamper/kamp/?matchid=7578660 Hele kampen finner du på TV2 Play