Zoe van der Weel tilbake til Aker Topphåndball – Aker

Zoe van der Weel tilbake til Aker Topphåndball

Som tidligere lovet, kommer vi med mer spennende informasjon fra Aker Topphåndball. Vi er i gang med å videreutvikle klubben, og som en del av dette, har det lenge vært et ønske om å utvide trenerapparatet med en fysisk trener.

Vi har nå gleden av å informere om at mangeårig Njård- og Akerspiller Zoe van der Weel er tilbake i klubben, nå som fysisk trener for både for Elite- og Rekruttlaget. Som en del av trenerteamet, skal Zoe delta på ukentlige håndball-økter for å sikre god oppfølging og relevant overføring av fysisk trening til håndballspillet.

Zoe har en mastergrad i fysisk prestasjonsevne fra NIH og tar således med seg verdifull kompetanse inn i trenerapparatet. I tillegg til at hun har erfaring fra håndball på øverste nivå i Norge, har hun vært fysisk trener for regionalt landslag i region øst samt på flere LK samlinger.

Vi ønsker Zoe hjertelig velkommen tilbake til Aker, og gleder oss til fortsettelsen.