Med blikket rettet mot neste sesong – Aker

Med blikket rettet mot neste sesong

Sesongen 2021/22 har vært en av de beste sesongene til Aker Topphåndball. Elitelaget nådde semifinale i NM og lå stort sett midt på tabellen gjennom hele sesongen. Vi endte til slutt i Play-off, og etter to seire mot Larvik ble det klart at vi spiller i Rema1000-ligaen også neste sesong. 

Rekruttlaget vårt, der de fleste er født i 2003 og 2004, nådde finalen i både Lerøy-serien og NM20. I tillegg ligger de pr i dag på 2.plass i sin avdeling i 2. divisjon.

Aker Topphåndball er nå godt i gang med planlegging av neste sesong. 

Hovedtrener Lars Abelsen: «Vi har utviklet oss som klubb denne sesongen, men det er fortsatt mye som skal forbedres gjennom sommeren og inn i neste sesong. Vi starter for alvor med felles treningsleir for både rekrutt og elite i begynnelsen av august etter en lang oppkjøringsperiode i juni og juli»

I tillegg til det rent sportslige, jobber vi med mange spennende og viktige prosjekter som vil være med på å løfte og stabilisere klubben som en trygg og god Rema1000-klubb i fremtiden.

Aker Topphåndball har som kjent en ambisjon om å være en av Norges beste utviklingsklubber. Og med resultatene som beskrevet over, i tillegg til syv debutanter i Eliteserien i løpet av sesongen, mener vi at ambisjonene våre står til troende. 

Det har vært jobbet bra med rekrutteringen denne våren, og rekruttstallen begynner nå å ta form. Talenter fra blant annet samarbeidsklubbene våre er på plass, flere av disse med erfaring fra samlinger både på yngre landslag og REG.

Rekrutt-trener Joakim Tvilde: «Vi er stort sett ferdige med å få på plass neste års rekruttstall. Dette er jenter med gode individuelle ferdigheter og god arbeidsmoral. Det skal bli gøy å komme i gang og utvikle nye toppspillere gjennom vårt system»

Anders Rød har nettopp lagt opp som elitespiller i Haslum HK, og skal kommende sesong ha et enda større engasjement på Rekruttlaget vårt. Sammen med Joakim og Henrique Lobo, vil han være brobygger inn mot elitelaget for å sikre en helhetlig oppfølging av nye elitespillere.

Elitetrener Lars Abelsen og rekrutt trener Ander Rød sier samstemte «Vi gleder oss til å komme i gang igjen og er kjempemotiverte for å både utvikle klubben og prestere neste sesong»

Alle nåværende og kommende spillere, trenere, støtteapparat og foresatte, inviteres til klubbdag i Ullern flerbrukshall tirsdag 31. mai kl. 18.00. Der blir det informasjon om neste sesong ved hovedtrener Lars Abelsen, spennende nyheter om klubben fra styret og grilling/sosialt på terrassen.

Vel møtt og heia Aker!