Rekrutt-trenerne våre tar nok en sesong i Aker – Aker

Rekrutt-trenerne våre tar nok en sesong i Aker

Aker Topphåndball er svært glade for å kunne meddele at Joakim, Anders og Henrique er med oss videre også neste sesong.

Aker Topphåndballs ambisjoner er å være Norges beste rekruttgruppe, og så langt kan man vel si at man langt på vei har lyktes. I mai spiller vi finale i NM J20, vi innehar en foreløpig førsteplass i 2.divisjon avd. 02, vi har ledelse i Lerøy-serien avd. 1, og vi har hatt hele åtte debutanter fra rekruttlaget i REMA1000-ligaen hittil i sesongen. I tillegg til den innsatsen som legges ned av den enkelte spiller, er dette også et resultat av et dedikert og dyktig trenerteam.

Joakim Tvilde er inne i sin femte sesong med Aker, og er således den som representerer kontinuiteten blant rekrutt-trenerne våre. I tillegg til at han selv har spilt håndball på elitenivå, har han trenererfaring fra både 1. divisjon, Bring, Lerøy og NM20.

Anders Røe er kjent som en hardt kjempende og kompromissløs bakspiller i Haslum, og med sine mer enn 450 kamper og nærmere 1500 mål på toppnivå, har han masse erfaring å dele med morgendagens elitespillere. Anders jobber som lærer på Bjørnsletta skole og på Wang Toppidrett, der han blant annet er trener for flere av rekruttene våre.

Henrique Lobo har både formalkompetanse og trenererfaring fra Portugal, der han har en «Master in Sports Training», og han er autorisert tilsvarende Trener 3. Han har tidligere vært tilknyttet elitelaget, før han kom inn i trenerteamet til Rekrutt før inneværende sesong. Henrique jobber også med mange av rekruttene våre på Wang Toppidrett, i tillegg til at han er engasjert som trener i Ullern Håndball.

Med sin samlede erfaring og bakgrunn, er vi sikker på at rekruttene våre får et trenerteam som garanterer for et godt og trygt treningsmiljø, og som legger til rette for at alle får et tilpasset opplegg til beste for den enkeltes utvikling.

Henrique Lobo, Joakim Tvilde og Anders Røe