Vellykket fellesrunde i Lerøy og Bringserien – Aker
En glad Aker-gjeng

Vellykket fellesrunde i Lerøy og Bringserien

Lørdag var det duket for seks kamper i de nasjonale seriene Lerøy og Bring i Ørakerhallen. Våre egne rekrutter skulle forsøke å befeste førsteplassen i Lerøy-avdeling 1, mens Ullerns J16 kjemper for å kvalifisere seg direkte til sluttspillet i Bring-serien.

Akers J18 viste seg nok en gang fra sin beste side, og hadde ingen problemer med å beseire henholdsvis Sandnes 32-17 og Tromsø 25-10. Kombinasjonen av knalltøft forsvar og stor fart fremover viste seg nok en gang å være oppskriften, og jentene våre rager nå på toppen i sin avdeling inn mot fellesrunden i Drammenshallen første helgen i april. Der møter de ubeseirede Flint-Tønsberg og tredjeplasserte Fjellhammer til knallharde kamper om avansement til sluttspillet i mai.

Nåløyet for Ullerns J16 i Bring-serien er om mulig enda trangere, da det kun er vinneren av gruppen som går direkte videre til sluttspill. Og på forhånd var man nok klar på at Sola er et veldig godt lag, som før helgens kamper var ubeseiret. Og det ble en tøff kamp for Ullern-jentene, som virkelig fikk en leksjon av en gjeng rogalendinger som ikke bare fremstår som  teknisk svært godt skolert, men som også liker å sette stor fart fremover når de vinner ballkontroll. Sola vant til slutt fullt fortjent 29-18.

Dagens andre kamp for samarbeidslaget vårt fra Ullern endte derimot med en klar seier 30-16 over Tromsø, og de innehar dermed fremdeles andreplassen på tabellen, fire poeng bak Sola.

Vi benytter anledningen til å takke alle som bidro i Ørakerhallen for et glimrende arrangement, det er skikkelig moro å være i hallen og få oppleve så mye godt håndball samlet på et sted over en hel dag 🙂