Aker tapte 27-39 for Vipers onsdag kveld – Aker

Aker tapte 27-39 for Vipers onsdag kveld

Denne gangen var det Nadderud Arena som var hjemmebane, når Vipers kom på besøk onsdag kveld. Og med flere hundre unge håndballspillere fra nærområdet på tribunen, var det duket for sesongens andre møte med et av verdens beste håndballag.

Og gjestene fra Kristiansand fornektet seg ikke, og gav de unge Aker-jentene en aldri så liten leksjon i både kraft, fart og samspill denne kvelden. For selv om Aker klarte å holde noenlunde følge med gjestene innledningsvis, var det aldri noen tvil om hvem som ville gå seirende ut av denne kampen. 

For Aker sin del skal de ta med seg at 27 mål mot Vipers er absolutt godkjent, og ungjentene kan ta med seg en god følelse inn mot de neste kampene i REMA1000-ligaen. 

Janne Eklo var tidvis god også mot Vipers, og ble av juryen kåret til Akers beste. Men vi vil også nevne Marie Loka Øydna, som med sine syv spillemål viste gode tekniske ferdigheter, til stor begeistring for en dedikert tilhengerskare på tribunen.

Nå følger en uke med gode treninger, før vi møter Fana hjemme i Nadderud arena neste onsdag.

Loka hadde en god kamp mot Vipers. Foto: Kullebund Creative Arts