Janne setter kursen «hjemover» etter endt sesong – Aker

Janne setter kursen «hjemover» etter endt sesong

Janne Eklo kom til Aker i 2020, der hovedmålet hennes først og fremst var å trene seg tilbake i form etter en alvorlig skade. Fjorårs-sesongen ble sådan hennes første i den svarte drakta, en sesong som dessverre ble preget av pandemi og en avbrutt serie.

Når så «halve» laget forsvant ut etter forrige sesong, var Janne en av de som virkelig tok tak, og som med sin rutine og sitt engasjement har vært en stor bidragsyter til at Aker har presentert mer enn forventet i årets REMA1000-liga.

Når nå Byåsen ønsker å bringe trønderen vår litt nærmere hjembygda, kan vi bare takke for jobben hun har lagt ned for klubben, og ønske henne lykke til!

Og vi vet at Janne kommer til å gjøre sitt beste for å få Aker til en historisk sluttspillplass før hun forlater hovedstaden.

Foto: Solfrid Therese Nordbakk