Avkast i Lerøy- og Bringserien – Aker

Avkast i Lerøy- og Bringserien

Denne helgen var det endelig klart for avkast i de nasjonale seriene Lerøy (J18) og Bring (J16). Og med både Aker klar for Lerøy og moderklubb Ullern klar for Bring, er det mye god håndball å glede seg til i tiden som kommer.

Aker-jentene reiste i Bergen og Sandslihallen, til kamper mot henholdsvis Bjarg og Konnerud.

Og til tross for tidlig kampstart søndag morgen, var det ingen søvndyssende affære de få tilreisende Aker-supporterne ble vitne til. Aker satte full fart fra start av, og gikk forholdsvis fort opp til en seks måls ledelse, som senere aldri var truet.

Den komfortable ledelsen gav Aker mulighet til å rullere på spillerne resten av kampen, og bredden i spillerstallen skal nok vise seg å være gunstig utover i sesongen.

Aker vant til slutt klart 33-20. 

Kampen mot Konnerud senere søndag ettermiddag utviklet seg forholdsvis likt som kampen mot Bjarg, med et Aker-lag som ville mye, og som tidlig fikk en klar ledelse. Og igjen ble det anledning til å rullere mye, i en kamp som Aker vant hele 42-23. 

Aker tar dermed juleferie på toppen i Lerøy-serien avd. 1, neste runde blir i Nordstrand Arena den 5. februar mot henholdsvis Grane Arendal og Nordstrand.

Ullern-jentene møtte Sædalen i sin første kamp i Bring-serien, og kampen endte med en komfortabel 26-20 seier. I den andre kampen for dagen ble imidlertid Randesund for sterke, og det ble tap 32-22.

Det gror godt bak rekruttene våre, vi kan bare glede oss til fortsettelsen.