Vipers vant 34-25 over Aker onsdag kveld. – Aker

Vipers vant 34-25 over Aker onsdag kveld.

Så var det ungjentene fra Aker sin tur til å møte verdens beste klubblag, når de onsdag kveld møtte Vipers i Aquarama. 

Med tre av de mer etablerte, og eldste, spillerne ute med skade, var det et nokså redusert Aker-lag som skulle bryne seg på de regjerende mesterne. Men med noen ute, blir det anledning for andre å prøve seg, så også denne kvelden. 

Selv om Aker holdt noenlunde følge med vertene det første kvarteret, kan man nok ikke si at kampen på noen måte var jevnspilt. Vipers hadde full kontroll fra start til slutt, og fikk dermed anledning til å hvile noen av de sentrale spillerne sine i forkant av returkampen mot Odense i Champions League førstkommende lørdag.

Ellers så kan det nevnes at søstrene Andrea og Maren Austmo Pedersen voktet målet for hver sitt lag fra start av, og selv om storesøster Andrea stakk av med poengene, kom de noenlunde likt ut på den offisielle statistikken.

Til tross for tapet, har Aker all grunn til å være fornøyd med gjennomkjøringen. Denne kvelden var det Julie Granum som tok ansvar fremover på banen, og hun ble med sine syv spillemål kåret til Akers beste.

Førstkommende søndag møter Aker Romerike Ravens i Oppsal arena til ny kamp om viktige poeng i REMA1000-ligaen.

Søstrene Andrea og Maren Austmo Pedersen i sitt første offisielle møte for hvert sitt lag.