Aker Topphåndball til kvartfinalen også i NM J20 – Aker

Aker Topphåndball til kvartfinalen også i NM J20

Juniorene gjorde jobben mot Sola onsdag kveld, og sikret seg videre avansement til kvartfinalen i NM Junior med seier 39-32.

På en dag der nødvendigvis ikke alt så ut til å stemme helt for hjemmelaget, virket det allikevel som om de hadde kontroll gjennom store deler av kampen.

Kampen startet forrykende for hjemmelagets del, som etter en tidlig 4-1 ledelse stort sett holdt seg 2-3 mål foran gjestene fra vest gjennom hele første omgang. Aker kunne dermed gå til pause med ledelsen 16-13.

I begynnelsen av andre omgang scoret Aker to kjappe mål, og 5-måls ledelsen gav de aldri fra seg. Samtlige av Akers utespillere som var på banen kom på scoringslista i kveld, Emilie Gresmo havnet øverst på den lista etter å ha satt samtlige seks straffekast bak Sola-målvakten i andre omgang.

Gjestenes Angunn Gudmestad var uten tvil kampens store profil. Ikke bare scoret hun 10 mål selv, men hun var også servitør for det meste av det offensive som Sola hadde å by på i Ullern flerbrukshall i kveld.

Nå venter Byåsen i kvartfinalen, og vi kan bare glede oss til fortsettelsen!