Det ble tap for Fredrikstad søndag ettermiddag – Aker

Det ble tap for Fredrikstad søndag ettermiddag

Det var knyttet stor spenning til om Aker-laget kunne følge opp den gode sesongstarten, når de søndag møtte Fredrikstad borte. Men, det var hjemmelaget som tilsynelatende ville mest innledningsvis, og som forholdsvis raskt festet et lite grep om kampen. Etter 10 minutter stod det 5-2 til Fredrikstad, og Lars A tok kampens første time-out.

Aker-jentene fremstod til tider som litt for preget av alvoret, og det ble etter hvert for mange personlige feil, som Fredrikstad visste å straffe dem for. Og selv om Julie Granum reduserte for Aker med to kjappe scoringer, kunne Fredrikstad gå i garderoben med ledelsen 18-13 til pause.

Første halvdelen av andre omgang ble mer jevnspilt, men med Fredrikstad hele tiden 5-6 mål foran. Fire minutter før full tid ledet Fredrikstad fremdeles med fem mål, og tross en iherdig sluttspurt av Aker-jentene, endte det hele med tap 34-32 i sesongens femte kamp i Rema1000-ligaen.

I en kamp der forsvaret ikke helt klarte å komme opp på samme nivå som de seneste kampene, var det desto hyggeligere at Marielle Nordvang med sine 15 scoringer ble kåret til Akers beste spiller i kveld.

Nå venter to spennende oppgjør mot byrival Oppsal i løpet av kommende uke. Først blir det kamp om videre avansement i NM i Ullern flerbrukshall førstkommende tirsdag, og deretter møter vi dem til kamp i Oppsal arena om nye viktige poeng i Rema1000-ligaen på søndag.