Seier for rekrutt-jentene over Gjerpen 2 torsdag kveld – Aker

Seier for rekrutt-jentene over Gjerpen 2 torsdag kveld

Det går gjerne fort i svingene når rekruttene våre setter fart, og kveldens kamp mot Gjerpens rekrutter ble intet unntak. Før det var gått 10 minutter av første omgang stod det 6-1 til Aker, og Gjerpen fant det betimelig med kampens første time-out. Aker fortsatte imidlertid med kombinasjonen av et knalltøft forsvar bakover, og stor fart fremover, og Oslo-jentene kunne til slutt gå til pause med ledelsen 20-8.

Kampen jevnet seg litt ut i begynnelsen av andre omgang, men tross iherdige forsøk fra Gjerpen sin side på å kutte ned på ledelsen, klarte Aker å beholde en 10-måls ledelse stort sett gjennom hele omgangen.

Kampen endte tilslutt med seier 29-18 til Aker, som også på denne arenaen har fått en godkjent start på sesongen.