Aker Topphåndball videre i NM20! – Aker

Aker Topphåndball videre i NM20!

I helgen har rekruttene våre, med god hjelp av spillere fra elitelaget, sikret videre avansement i NM20!

Det var på forhånd knyttet spenning til møte med blant annet Ålgård, som tradisjonelt stiller et godt lag til kamper som dette. Og man kan trygt si at Ålgård satte standarden i sin første kamp mot Runar søndag formiddag, som de vant hele 36-16.

Men juniorene fra Aker hadde seriøse planer denne søndagen. Det ble innledningsvis en jevn kamp mot Ålgård, som satte et stort tempo fremover hver gang de fikk ballkontroll.

Men forsvaret til Aker ble nok en gang for sterkt, og til pause stod det 15-10 til Aker.

Med en glimrende Annmalie Skjelstad i mål, og med et Aker-lag som stormet i angrep hver gang de vant ballen, ble det til slutt en solid seier 34-26 til jentene våre.

Senere samme kveld var det klart for møte med Runar for om mulig å sikre seg videre avansementet i NM20.

Og kort oppsummert, det ble aldri skikkelig spennende. Aker tillot seg å rullere på hele laget, noe som tydeligvis spillerne reagerte positivt på, og de leverte en heidundrende forestilling.

Etter halvspilt omgang stod det 12-2 til Aker, mye på grunn av et meget godt forsvar og en god målvakt i Live Dyrland. Til pause ledet Aker hele 21-7.

Det er alltid vanskelig å holde konsentrasjonen når man leder så mye til pause, men jentene skal ha ros for at de unnlot å slippe seg ned, og de gjennomførte med stil.

Aker vant tilslutt 37-18, og er videre til neste runde i NM20.