På onsdag møter vi Tertnes! – Aker

På onsdag møter vi Tertnes!

Onsdag er det Tertnes som kommer på besøk i Nadderud arena, og det blir igjen kamp om viktige poeng i Rema1000-ligaen.

Tertnes har vært preget av at flere av deres sentrale spillere har vært ute med skader, og stiller et ungt og spennende lag, litt som vårt. De startet sesongen med en klar seier over Romerike og et like klart tap for Storhamar, før de i siste runde gikk på et knappest mulig tap for Sola hjemme i Bergen.

Våre jenter har fått en god start på årets sesong, og leverte gode kollektive prestasjoner mot først Flint Tønsberg, og deretter mot Larvik i siste serierunde. Så alt ligger an til at det kan bli en tøff og jevn kamp om poengene i Nadderud arena på onsdag.

Billetter kjøpes i appen vår, vi håper mange møter opp for å støtte jentene våre i jaktene på enda flere poeng i årets serie!