Seier 31-23 borte mot Larvik! – Aker

Seier 31-23 borte mot Larvik!

Det var regnet som en svært viktig kamp for begge lag, når Aker søndag kveld møtte Larvik til kamp i Jotron arena.

Det ble en jevn kamp fra start av, der lagene stort sett byttet på ledelsen. Etter halvspilt første omgang, klarte imidlertid Aker å rive til seg en tre måls ledelse, mye på grunn av et meget aggressivt, og godt forsvarsspill. Og når Maren Austmo Pedersen i tillegg bestemte seg for å stenge buret helt, ble det etter hvert veldig vanskelig for Larvik, og Aker gikk til pause med ledelsen 16-12.

I andre omgang fortsatte Maren å plukke baller, samtidig som Aker også var gode fremover på banen. Etter halvspilt andre omgang ledet jentene våre 24-18, og de kunne egentlig kontrollere kampen til en sterk borteseier 31-23.

Det kan bemerkes at godt å vel halvparten av Akers mål ble satt av lagets kantspillere, godt fordelt både i kontra og etablert.

Og kampens beste spiller? Hverken juryen eller de som så kampen var i tvil; Maren Austmo Pedersen leverte nok en stor kamp for Aker, og fikk den æren fullt fortjent!

To viktig poeng ble med hjem til Oslo i kveld, neste kamp er mot Tertnes hjemme i Nadderud arena den 15.9. Vi gleder oss til fortsettelsen!