Aker J18 er kvalifisert til Lerøy! – Aker

Aker J18 er kvalifisert til Lerøy!

Søndag morgen var det klart for Aker’s andre kamp i årets Lerøy-kvalik, denne gangen mot Hinna. Begge lagene hadde en forholdsvis grei gjennomføring mot Linderud/ Linje 5 dagen før, og Aker var nok forberedt på noe større motstand i dagens kamp.

Aker-jentene startet kampen med å sette et offensivt og knalltøft forsvar. Anført av en meget god Hanna G, ble det innledningsvis mange brudd, som i sin tur resulterte i flere gode kontringer og mål i ankomst.   Etter halvspilt omgang stod det 8-3 til Aker, og Hinna tok kampens første time-out.

Kampen ble noe jevnere etter time-outen, men Aker kunne gå til pause med ledelsen 13-7.

Andre omgang startet jevnt, med to scoringer til begge lag, men en tidlig utvisning skulle vise seg å koste Hinna dyrt. Den neste 10-minutters perioden vant Aker hele 10-2, og kampen var i realiteten allerede avgjort.

Aker vant til slutt kampen 25-15, og Hanna G ble av juryen kåret til Akers beste spiller.

Vi gleder oss til å følge de unge rekruttene våre i årets Lerøy-serie!