En varm velkomst til Linnea – Aker

En varm velkomst til Linnea

Vi har gleden av å ønske Linnea Öhrnell hjertelig velkommen til Aker Topphåndball. Den svenske linjespilleren pakker sakene sine og flytter over grensa for å spille med oss her i Oslo de kommende sesongene.

Etter mange år i barndomsklubben Skuru IK har Linnea spilt for GT Söder, før hun gikk til Boden Handboll for to sesonger siden. Etter å ha spilt i den svenske toppserien de foregående sesongene, gleder hun seg nå til å ta et nytt steg i karrieren, nå i norsk topphåndball.

Linnea ser på overgangen til Aker som en god mulighet til å spille i en liga med høyere kvalitet og regner med at det blir et noe høyre tempo enn hva hun har vært vant med fra før.

Hun ser på lagets unge alder som en fordel, der hun får mulighet til å vokse med laget.

Linnea gleder seg til å møte resten av laget, og vi gleder oss til å ta godt imot henne på denne siden av kjølen.