Marthine gleder seg til ny sesong – Aker

Marthine gleder seg til ny sesong

Marthine er veldig klar for en ny sesong med et forhåpentligvis normalt kampprogram. Venstrekanten har vært i klubben siden 2018 og går inn i sin 4. sesong i Akerdrakten.

Foto: Andreas K. Berge / kvinneidrett.no

Hva gleder du deg til med ny sesong?
– Det jeg gleder meg mest til med en normal sesong må være det å være i den bobla hvor du spiller kamp hver uke, og man trener og legger ned mye tid for å vinne kamper. Denne sesongen hvor det har vært ganske uforutsigbart har det ikke vært det samme. Så jeg gleder meg veldig til en forhåpentligvis normal sesong igjen!

Hvordan blir trenerskifte før ny sesong?
– Det blir spennende med et trenerskifte. Vi blir jo et ganske annerledes lag neste sesong enn det vi har vært i denne sesongen, og tror det vil bli veldig bra!

Hva er drømmene dine videre på håndballbanen?
– Mine drømmer med håndballen er å kunne spille i utlandet, og å være en del av a-landslaget om noen år. Men akkurat nå er fokuset mitt å jobbe for å bidra så godt jeg kan i Aker neste sesong, som jeg gleder meg til!

Foto: Andreas K. Berge / kvinneidrett.no

Lars Abelsen gleder seg til å jobbe videre med Marthine:
– Martine har hatt en veldig god utvikling i klubben og har vist en spesielt god stabilitet siste sesongen. Martine har svært god skuddkompetanse fra sin kantposisjon og er også veldig flink til å komme innover i banen som kant. Bakover er hun også god og smart og har utviklet et bra samarbeide med 2`eren samt er god på å bryte ballbaner fra midten. Vi gleder oss til å jobbe med å utvikle Martine videre i klubben.