Hils på Henriette – Aker

Hils på Henriette

Henriette Jarnang er klar for Aker! Henriette er høyre kantspiller og kommer fra Reistad. Nå er hun klar for å komplementere vårt gode høyrekant-team. Kommende trener Lars Abelsen sier følgende om signeringen:

– Henriette er en ung spennende høyrekant fra Reistad. Henriette er ung og ambisiøs spiller og har i sin første sesong i 1 divisjon for Reistad vært en av de toneangivende spillerne i laget med solid spill både i angrep og forsvar. Henriette er en spiller vi har stor tro på kan ta nye steg hos oss og komplementere vårt gode høyrekant team.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Hvorfor valgt du å signere for Aker og hva gleder deg til å spille i eliteserien?
– Jeg er veldig glad for å ha signert for Aker. Jeg ønsker å satse videre på håndball og for meg var det riktig å ta steget videre nå. Samtidig var det viktig for meg å velge en klubb som kan bidra til at jeg utvikler meg videre og hvor jeg kan få bidra. Jeg ønsket å komme i en klubb som har et trenings- og spillermiljø som kan hjelpe med å utvikle meg videre. Aker er den perfekte matchen for meg. Jeg gleder med skikkelig til å møte mine nye lagvenninner, begynne å trene i klubben og få lov til å bidra både i spillergruppen og på banen.

– Jeg er hele tiden på jakt etter nye utfordringer. Jeg gleder meg veldig til å spille i eliteserien, og kjenne på et helt nytt nivå og mye høyere tempo! Jeg forventer at dette vil være med på å bidra til at også jeg presser meg selv hardere og dermed utvikler meg selv ennå mer.

Hvor lange har du spilt i Reistad?
– Jeg har spilt i Reistad i to sesonger.  Vi rykket opp fra 2 divisjon i forrige sesong og har spilt i 1 divisjon denne sesongen. Det har vært utrolig kult å være med på den reisen med en veldig bra spillergruppe og trenerteam.

Hvordan blir det å spille i eliteserien vs 1. divisjon?
– Tempoet og nivået blir jevnt over mye høyere. Det stiller høyere krav til eget tempo, utholdenhet, presisjon og kvalitet i alle ledd. Det å møte god motstand er med på å utvikle både enkeltspillere og laget, så jeg gleder med virkelig.

Skal du jobbe neste sesong ved siden av håndball?
– Jeg skal jobbe ved siden av håndballen. Jeg har jobb i hjemmetjenesten i Drammen som jeg i utgangspunktet tenker å fortsette i. I tillegg har jeg sett på ulike studier, men er enda ikke sikker på om jeg kommer til å prioritere det dette året her.