Vilde til Romerike Topphåndballklubb – Aker

Vilde til Romerike Topphåndballklubb

Vilde har stengt buret i Aker de siste sesongene, men fra sommeren er hun klar for nye utfordringer i Romerike Topphåndballklubb (som skilles ut fra Rælingen). Romerike beskriver overgangen som en «solid forsterkning». Vi takker Vilde for alle årene i Aker og gleder oss til å følge henne videre!

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Vi har tatt en prat med Vilde. som gleder seg til de to neste sesongene i Romerike:

Hva gleder du deg til med å spille i Romerike Topphåndballklubb og hva tenker du om den nye sammenslåingen/satsingen der?
– Jeg gleder meg til å få nye impulser, og prøve noe nytt. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av den nye satsningen med Romerike Topphåndball. Det er mange engasjerte og dyktige mennesker med en klar plan.

Hva er målene dine med håndballen videre?
– Jeg ønsker først og fremst å etablere meg i Romerike Topphåndball, og være en bidragsyter til at Romerike blir en stabil og god eliteserieklubb.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Hvordan har tiden i Aker vært og hva har det betydd for utviklingen din?
– Tiden min i Aker har vært utrolig fin. Jeg har blitt kjent med så mange fine mennesker, og fått så mange gode håndballopplevelser. Jeg har hatt en sentral rolle med mye ansvar, og føler at det har vært med på å forme meg som spiller.

Foto: Amélie Ramm