Ny sesong i Aker for Freja – Aker

Ny sesong i Aker for Freja

De siste tre sesongene har Freja spilt for Aker og vi har gleden av å dele at hun blir med videre enda en sesong! Freja ser frem til nye utfordringer og til å forhåpentligvis spille kamper som vanlig. Vi har tatt en prat med Freja i forbindelse med forlengelse av kontrakten:

– Jeg valgte å signere videre med Aker først og fremst fordi det er en veldig fin og treningsvillig spillergruppe. I tillegg synes jeg at det som skjer i Aker er spennende og jeg gleder meg til å utvikle meg videre i klubben. Jeg har signert for 1 år og går dermed inn i min fjerde sesong i Aker. Jeg krysser fingrene for at vi i kommende sesong får trent og spilt kamper som vanlig. Med både nytt trenerteam og en del endringer i laget ser jeg fram i mot en ny og spennende sesong.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Lars og Atle er også fornøyd med signeringen av Freja:
– Freja er en lojal og flott jente som hele tiden har jobbet tålmodig i klubben. Det er derfor veldig gledelig at dette belønnes i en videre kontrakt og videre satsing i Aker. Freja har vist fin fremgang siste 2 sesongene og er en meget anvendelig spiller som kan bekle flere roller i laget.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge