Mia blir med videre – Aker

Mia blir med videre

Mia Syverud kom til Aker fra Fjellhammer før inneværende sesong. Den venstrehendte bakspilleren har trivdes godt og har forlenget kontrakten med klubben. Mia gleder seg til en forhåpentligvis normal sesong fra høsten av. Vi er veldig glad for at Mia er med videre!

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Hvordan har du trivdes den første sesongen i Aker?
– Til tross for en rar og annerledes sesong, så har jeg trivdes veldig bra i Aker. Det er en veldig bra gjeng med mange treningsvillige jenter!

Hvorfor har du valgt å signere videre?
– Jeg har valgt å signere for en ny sesong fordi jeg trives veldig i gruppa samtidig som det er en bra treningsgruppe hvor jeg kan utvikle meg i.

Hva gleder du deg til med ny sesong?
– Jeg håper det blir en litt mer normal sesong og gleder meg veldig til å komme i gang med alt som blir nytt. Håper selv på at jeg kan fortsette å utvikle meg og bidra mer den kommende sesongen.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Det nye trenerteamet er godt fornøyd med Mias forlengelse i Aker:
– Vi er veldig glad med at Mia velger å satse videre i Aker. Mia fikk kun 9 kamper i Aker i sin første sesong i Rema 1000 ligaen før alt stengte ned. Nå gleder vi oss til å følge Mia sin utvikling videre i klubben og har stor tro på at Mia tar nye steg og blir mer sentral i et ungt Aker lag.