Julie forlenger med Aker – Aker

Julie forlenger med Aker

Bakspiller Julie Granum forlenger sin kontrakt med Aker og gleder seg til å ta nye steg den kommende sesongen. Hun er klar for å jakte nye poeng i eliteserien til høsten! Vi er veldig glad for at Julie er med videre i Aker og det kommende trenerteamet er også fornøyd med Julies forlengelse.

– Aker er veldig fornøyd med at Julie fortsetter i Aker de kommende 2 sesongene. Julie har tidvis vist stort potensiale når hun har fått muligheten i flere kamper denne sesongen og kjennetegnes spesielt med en veldig bra skudd, men har også mange andre kvaliteter vi gleder oss til å fortsette å utvikle videre.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Hvorfor har du valgt å signere videre med Aker?
– Jeg har troen på at jeg kan ta nye steg og fortsette utviklingen min i Aker, derfor føltes det riktig å signere ett år til. Jeg trives godt i vår fine spillergruppe, med god treningskultur hvor alle legger ned jobben for å bli best mulig. Selv om det er noen utskiftninger i spillere og nytt trenerteam, har jeg troen på at vi skal skape et godt lag med den nye gruppen.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Hva tror du blir dine styrker i Aker neste sesong?
– Mine styrker i spillergruppen neste sesong er å bidra til hurtig håndball med både skudd og finter. Jeg vil også bidra med å sette et godt forsvar som jobber hardt, for å kunne utnytte gode muligheter i ankomst.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Hvordan tror du Aker vil gjøre det i eliteserien neste sesong?
– Forhåpentligvis vil neste sesong bli mer normal, hvor vi kan få trent bedre og spille flere kamper. Med en god oppkjøring i bagasjen tror jeg spillergruppen vil ha forutsetning til å jakte flere poeng i eliteserien neste sesong.