Ane til Storhamar – Aker

Ane til Storhamar

Linjespiller Ane Høgseth er klar for nye eventyr i Storhamar fra neste sesong. Trener i Storhamar, Kenneth Gabrielsen, omtaler signeringen som et skup. Vi gleder oss på Ane sine vegne og ønsker henne masse lykke til videre!

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Hva tenkte du når Storhamar ønsket deg som en del av laget sitt?
– Jeg syntes det var utrolig kult da Storhamar tok kontakt! De er en klubb som er hardtsatsende og har store ambisjoner. Det virker som en veldig fin gruppe sammen med gode trenere og godt støtteapparat.

Hva gleder du deg til med å spille i Storhamar?
– Jeg gleder meg til å bli kjent med nye medspillere og håper jeg kan bidra og utvikle meg videre. Jeg tror det blir bra med en ny by og nye utfordringer, selvom jeg kommer til å savne alle i Aker, både spillere, trenere, støtteapparatet og alle rundt klubben!

Foto: kvinneidrett.no / Nicholas Nordeng

Hvordan har tiden i Aker vært og hva har det betydd for utviklingen din?
– Jeg har stortrivdes i Aker, sammen med en fantastisk gjeng. Vigdis og Henrik har hjulpet meg og utfordret meg til å bli en enda bedre spiller! De har vært flinke til å tilpasse belastningen og hjulpet meg med nye mål hele veien. Jeg setter utrolig stor pris på den støtten, i tillegg til treneren har også Sverre vært en super støttespiller og god samtalepartner! Det har vært lærerikt å spille med så mange flinke jenter som også har blitt veldig gode venner av meg.

Hva er målet ditt på håndballen fremover?
– Målet mitt med håndballen er å bli så god jeg kan! Jeg ønsker en dag å få spille på A-landslaget og bidra der!

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge