Marielle Nordvang forlenger sin kontrakt i Aker – Aker

Marielle Nordvang forlenger sin kontrakt i Aker

Bakspiller Marielle Nordvang har forlenget sin kontrakt med Aker! Marielle har spilt i Aker de siste 4 sesongene og vært med på LK00 siden 2017. Hun er en dyktig spiller som kan stå begge veier på banen. Vi gleder oss til å se henne videre i Aker-drakten!

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Hvorfor har du valgt å forlenge kontrakten i Aker?
– Jeg har veldig troen på det som skjer i Aker, og derfor føltes det riktig for meg å signere for ett nytt år. Vi er en utrolig fin spillergruppe hvor alle legger ned masse trening for å bli best mulig.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Hva gleder du deg til med ny sesong?
– Jeg ser frem til en ny sesong hvor vi forhåpentligvis får trent og spilt som normalt! Det blir litt nytt i Aker neste sesong, både noen utskiftninger i spillere og nytt trenerteam. Jeg gleder meg til vi får kommet i gang og kan kjempe om flere poeng.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Kommende Aker-trener, Lars Abelsen, er fornøyd med Marielle sin forlengelse:
– Vi er veldig fornøyde med at Marielle fortsetter i Aker. Marielle har tross sin unge alder vist fin utvikling og har de to siste sesongene i klubben blitt mer og mer sentral i laget. Vi har store forhåpninger om at Marielle skal ta ytterligere steg i sin utvikling for Aker i de kommende 2 sesongene.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge