Janne Eklo fortsetter i Aker – Aker

Janne Eklo fortsetter i Aker

Janne Eklo kom til Aker før inneværende sesong. Sesongen har vært preget av opptrening etter skade, men endelig er Janne skadefri og klar for ny sesong i Aker-drakten! Vi er veldig glad for at Janne fortsetter i Aker og har tatt en liten prat med henne i forbindelse med forlengelsen av kontrakten.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Hvordan har du trivdes den første sesongen i Aker?
– Jeg har trivdes veldig godt i Aker denne sesongen, det er en herlig gjeng med mennesker!! Selvfølgelig har det vært noe begrenset sesong med tanke på korona, og sesongen i seg selv har dermed ikke vært som vi håpet, men ut i fra situasjonen vi er i, synes jeg vi står sammen og jobber på hver eneste dag! Jeg har dermed valgt å bli med et år til i Aker. Jeg har tro på gruppa, og tro på at vi kan skape noe bra sammen med en treningsvillig gjeng!

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Hva ser du frem til med ny sesong og hvordan tror du Aker vil gjøre det i eliteserien neste sesong?
– Målet med denne sesongen var jo i hovedsak å komme tilbake fra et skadeavbrekk, få kamptrening, og komme tilbake i god gammel form, men ettersom sesongen har vært noe begrenset, har det ikke blitt så mye kamptrening som jeg hadde håpet. Dermed håper jeg neste sesong blir bedre med tanke på det. Så gleder jeg meg til æ bidra med litt rutine og bare kjøre på 100%.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Lars Abelsen, som blir hovedtrener i Aker fra neste sesong, har følgende å si om Jannes fortsettelse i klubben:
– Vi er veldig fornøyde med at Janne fortsetter i Aker. Janne kom til klubben foran 20/21-sesongen og har brukt lang tid og vært svært tålmodig i arbeidet med å bli skadefri. De siste kampene før serien ble satt på vent så man tidvis det nivået Janne har inne. Med en skadefri Janne får vi en meget god bakspiller som vil bli sentral i det «nye» Akerlaget kommende sesong.

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge