Tuva Ulsaker Høve til Vipers – Aker

Tuva Ulsaker Høve til Vipers

Etter to sesonger i Aker fortsetter Tuva Ulsaker Høve sin håndballkarriere i Vipers! Tuva har vært en viktig bidragsyter i Aker og har flest spillermål i inneværende sesong. Med hennes løpskapasitet og avslutningsteknikk, er vi helt sikker på at hun vil nå langt. Vi gleder oss til å ha med Tuva ut sesongen i Aker og til å følge henne videre i toppklubben Vipers de neste tre sesongene.

Tuva har allerede markert seg på yngre landslag, hun har flere NM20 Gull med både Byåsen og Aker, samt bronse og sølv fra U20 EM. Vi har tatt en prat med Tuva i forbindelse med signeringen:

Foto: Andreas K. Berge / kvinneidrett.no

Hva tenkte du når Vipers ringte og ønsket deg til Kristiansand?
– Jeg ble egentlig ganske overrasket da Vipers tok kontakt, og hadde vel ikke helt sett den komme. Men ble selvfølgelig veldig glad og oppspilt!

Foto: Andreas K. Berge / kvinneidrett.no

Hvorfor valgte du å signere med Vipers?
– Når et lag som Vipers tar kontakt så kan man ikke gjøre annet enn å takke ja. De har et veldig godt sportslig tilbud hvor jeg tror jeg kan ta nye steg som håndballspiller. Det blir spennende å trene og spille med spillere i verdensklasse.

Foto: Andreas K. Berge / kvinneidrett.no

Hvordan blir det å møte de europeiske topplagene i Champions League?
Det er ingen tvil om at det er veldig kult å tenke på spill i Champions League, men først og fremst vil jeg fokusere på å komme meg inn i laget og fortsette utviklingen min slik at jeg også kan få muligheten i slike kamper.

Hvordan har tiden i Aker vært og hva har det betydd for utviklingen din?
Mine to sesonger i Aker har vært av stor betydning for min utvikling og jeg har trivdes veldig godt i laget. Kommer til å savne jentene og teamet mye, men føler dette steget videre kan være bra for meg nå!

Foto: Andreas K. Berge / kvinneidrett.no

Vi kommer til å savne Tuva i Aker, både som håndballspiller og gledesspreder! Lykke til videre i Vipers 🙂