God trening mot Follo – Aker

God trening mot Follo

Mandag spilte våre jenter en ny treningskamp og denne gangen mot Follo. Vi stilte med 21 spillere og kampen gikk over 3×25 minutter. De to første omgangene var det elitejentene som spilte, mens den siste omgangen var det de yngste som fikk sjansen.

Etter to omganger ledet Aker 25-23, mens etter 3 omganger var Follo foran med 37-36. Ane Høgseth blir vår toppscorer med 7 mål.

Vi har fått denne oppsummeringen fra Henrik Wilhelmsen:
– Vi får igjen flere svar både på forsterkning- og forbedringsoppgaver på det vi har hatt fokus på den siste tiden. Jevnt over er det ganske bra trykk i ankomsten som gir oss mye gode muligheter. Også er det gledelig at vi klarer å involvere Ane mye på linja. Vi har stort fokus på mer tålmodighet i angrepsspillet, og her viser vi absolutt gode tendenser i perioder. Men så merker vi også at når vi bryter ut tidlig av systemene og har mangel på disiplin så blir vi hardt straffet. Forsvarsmessig blir vi for defensive i 1.omgangen, men spiller oss klart opp i 2.omgangen!

– For de yngste som får muligheten i siste omgangen så er det viktig med denne kamperfaringen. Pga Corona så har det dessverre blitt ekstremt lite kamper i høst. Men de har trent utrolig bra og vil garantert fortsette å utvikle seg i tiden fremover. Så får vi bare krysse fingrene for at 2.divisjon åpner opp på nyåret. Nå trener vi frem til 21.desember før jentene får en velfortjent liten juleferie, avslutter Henrik.

Foto: Andreas K. Berge / kvinneidrett.no