Fin gjennomkjøring mot Larvik – Aker

Fin gjennomkjøring mot Larvik

Torsdag spilte våre jenter sin første kamp (treningskamp) på nesten 6 uker etter utsatte kamper pga karantene både i Aker og andre klubber som vi skulle møtt. Det var ingen tvil om at det var en spillergruppe som virkelig gledet seg til å spille kamp igjen. Kampen endte med seier til oss 43-34 (30-23 etter 2 omganger).

Foto: Andreas K. Berge / kvinneidrett.no

Vi har fått en rapport fra Henrik Wilhelmsen etter kampen:

– Vi har hatt fokusområder på trening den siste tiden som vi ønsket å få noen positive svar på mot Larvik. Vi reiste med 20 spillere for at hele troppen, med de yngste inkludert, skulle få en bra gjennomkjøring. Derfor spilte vi også 3×30 minutter. Etter en litt ruskete start fikk vi etterhvert kampen inn i vårt spor med et aggressivt forsvar og et kontringsspill vi ønsker å stå for. Så har vi jobbet mye med tålmodigheten i angrepsspillet, og her får vi noen gode opplevelser utover i kampen. De yngste jentene våre spilte den siste omgangen og viste mye positivt! Av enkeltspillere totalt sett så er det gledelig at Olivia Lykke Nygaard står en meget fin kamp i mål. Marielle Nordvang, Tuva Ulsaker Høve og Ane Høgseth får også pluss for veldig mye positivt! Marielle var ordentlig direkte på mål med 6 mål og det var gledelig å se! Både Tuva og Ane fikk mye baller å jobbe med, og hadde bra uttelling begge to! Samtidig så trenger vi ukene frem til alvoret starter i januar for å jobbe mer med detaljene i spillet vårt. Det svinger for mye i prestasjonene, avslutter Henrik.

Allerede førstkommende mandag venter Follo i ny treningskamp. Vi kommer tilbake med rapport fra den kampen.

Jenssen Turbusser fraktet oss trygt til og fra kamp. Helt perfekt!