Timeout med Trude Falck Bjånes – Aker

Timeout med Trude Falck Bjånes

Som håndballspiller består hverdagen av mye trening, både håndball og fysisk. Men noe av det viktigste på håndballbanen er riktig fokus, innstilling, viljestyrke og mentalitet. De siste ukene har vi jobbet med dette for å bli bedre både på og utenfor banen, på kamp og på trening. Sammen med Trude Bjånes fra It´s Timeout har vi jobbet med å definere hva vi er som lag, hva det innebærer og betyr å være Aker-spiller og hva vi kan gjøre for å ta ytterligere steg sammen.

Trude Falck Bjånes
Foto: itstimeout.no

Trude Falck Bjånes er en engasjert, dyktig og motiverende coach som har hjulpet oss med å definere konkrete mål. Sammen har vi snakket om drømmer, ønsker og hvordan vi vil skape suksess i det vi gjør. Det vi har kommet frem til, skal vi ha ekstra fokus på fremover og ta med oss inn i håndballhverdagen.

It´s Timeout jobber blant annet med å skape mer effektive og samspilte ledergrupper og team, tydeligere og tryggere ledere, og strategiprosesser som involverer og engasjerer. Vi kan varmt anbefale Trude og It´s Timeout til andre lag, ledergrupper og små og store bedrifter.

Iblant må man stoppe opp for å komme videre.

It´s Timeout

For mer inspirasjon og faglig påfyll, følg It´s Timeout i deres kanaler:
Nett: itstimeout.no
Instagram: @itstimeout.no
Facebook: https://www.facebook.com/itstimeoutno/