Pressemelding: Akerspiller har testet positivt på Covid-19 – Aker

Pressemelding: Akerspiller har testet positivt på Covid-19

En av våre spillere har testet positivt på Covid-19 og hele laget, inkludert trenerteam og støtteapparat, er satt i 10 dagers karantene.

Samtlige spillere og støtteapparatet i Aker Topphåndball er underlagt et strengt smittevernsregime i henhold til retningslinjer fra Norges Håndballforbund, og pr nå er det ingen av de øvrige spillerne og støtteapparatet som har meldt om symptomer.

Kampen mot Fredrikstad som skulle vært spilt 14.11. er allerede utsatt på grunn av smitte hos motstanderen. Nå vil dessverre også hjemmekampen mot Larvik den 21.11. bli utsatt. Nye kampdatoer er ikke fastsatt foreløpig.

Vårt medisinske team har tett oppfølging med den smittede og resten av laget.

For ytterligere informasjon og spørsmål, kontakt lagets lege Tonje Haugen på tlf. 99301717.