Målbevisste Martine Mork – Aker

Målbevisste Martine Mork

Martine Mork er målbevisst og spiller nå sin alle første sesong i Aker-drakten! Tidligere gikk Martine på NTG-U, men nå tilbringer hun tiden på Wang Toppidrett. Martine er en av rekruttspillerne som denne høsten har debutert i Rema 1000-ligaen. Les videre for å bli bedre kjent med Martine.

Hvordan har du trent og jobbet for å komme dit du er i dag?
– De siste årene har jeg lagt inn mye trening. Jeg har alltid satt meg mål og vært målbevisst til hver trening. Gjennom flere år har jeg satt meg delmål og jobbet hard med disse gjennom en lengre periode. Jeg har alltid jobbet for å utvikle mine spisskompetanser til å bli litt bedre hver treningsøkt. Det har alltid vært gøy å bli utfordret, når man hospiterer og trener med de eldre. Det har selvfølgelig vært utfordrende, men lærerikt.

Hva er dine videre ambisjoner?
– Jeg syntes det har vært ekstremt gøy å trene med elitelaget. Og målet mitt er å bli en sentral eliteseriespiller i Aker en dag.