Si hei til Eline Sørensen – Aker

Si hei til Eline Sørensen

Hvordan har du trent og jobbet for å komme dit du er i dag?
– Opp gjennom årene har det vært lysten til å bli en bedre håndballspiller som har dratt meg videre på veien frem til idag. Ønsket om å bli bedre på tingene jeg ikke kan, men samtidig jobbe videre på tingene jeg mestrer, har vært mye av grunnen til at jeg har lagt ned så mye tid og trening. Har også vært mye nysgjerrig og har hele tiden villet lære nye ting. Samtidig som at jeg har hatt utrolig mye glede av å spille håndball!

Hva har vært dine fokusområder?
– De siste årene har jeg lagt ned mye tid på styrkerommet. Det har vært viktig for meg det å få lagt på ekstra kg med muskler, for at det å ta et steg opp skulle kunne være mulig. Derfor har det blitt en del tung styrke i fokus, sammen med eksplosivitet og fart. 

Eline Sørensen (med ball).
Foto: Leidulf Dyrland

Hvilke mål har du hatt underveis?
– Underveis har målet vært å hele tiden bli en bedre håndballspiller, samtidig som at jeg skal ha det gøy med håndballen. 

Har du hatt perioder som har vært utfordrende?
– Det har de siste årene vært utfordrende å få tiden til å strekke til mellom alle arenaer. Det er ikke alltid like lett å ha tid til skole, venner og familie når man har mange treningstimer i uken med klubblag og på skolen. Men syntes nå at jeg har funnet en god balanse 🙂

Hva har vært mest gøy gjennom håndballen og hva er dine videre ambisjoner?
– Mest gøy har vel vært alle gode venner jeg har fått gjennom håndball. Ser tilbake på mange fine år i Ullern med gode venner, mye latter og mye moro. Ville ikke vært foruten!

– Videre ambisjoner er vel å bli en så god håndballspiller som jeg kan bli, samtidig som at jeg har det gøy. Også kanskje en dag få spille med flagget på brystet, vi får se;)